Hvor bliver “Hymnologi” af?

REDAKTIONEN

Arkivfoto.
Arkivfoto.
En del af vores abonnenter har sikkert brugt foråret og sommeren på at spejde efter årets første hefte af “Hymnologi”. Måske er der en del, der ligefrem tænker, at vi har lukket bladet, når man intet har hørt fra os.

Forklaringen på der ikke er kommet et hefte endnu, skyldes flere ting. For det første er vores samarbejde med TDC Løgumkloster ophørt ved årsskiftet 2015/2016. Det har betydet at vi har brugt tiden på at finde nye lokaler, og dels skal vi have overflyttet vores administration ind i de nye rammer, der er ved at være på plads. Vi er meget utålmodige efter, at fortælle mere om HVOR de nye rammer kommer. Der foregår en del forhandlinger og vurderinger af Hymnologis situation i øjeblikket, som det vil være for meget at gå ind i. Men vi håber på en endelig afklaring omtrent på det tidspunkt, hvor årets eneste hefte udkommer – ca. medio oktober 2016.

Med disse ord, vil vi opfordre alle vores abonnenter, at kigge ind på vores Facebook-side eller Twitter-profil, hvor vi opdaterer, når der sker noget. Hjemmesiden vil også give de seneste opdateringer.