Hymnologi er tilbage

REDAKTIONEN
Efter en pause på lidt over et år er tidsskriftet “Hymnologi – Nordisk tidsskrift” tilbage med tre nye numre i 2017. Pausen er blevet brugt til at indføre eget sekretariat og etablere tidsskriftet som en selvejnende institution, idet samarbejdet med FUV i Løgumkloster er ophørt pr. 1. januar 2016.

Tirsdag den 14. marts udsendes heftet (1-4/2016) med en række spændende artikler. “Vi glæder os til at byde læserne velkommen tilbage med et hefte sprængtfuldt af interessant læsestof”, udtaler den ansvarshavende redaktør Ove Paulsen. Han fortsætter: “Jeg kan roligt sige, at vi er ganske spændte og forventningsfulde forud for udsendelsen af det længe ventede hefte, og naturligvis kan vore læsere også glæde sig til nye artikler og som noget nyt – en konkurrence.”

Netop konkurrencen, der er en nyskabelse, går ud på at gendigte et af Martin Luthers kirkesalmer på dansk. Alle læsere, der har lyst og mod til at være med, er velkomne til at deltage. Redaktionen håber på mange har lyst til at være med, og lover at vinderen får en god gave – bogen “Luthers salmer på dansk”, der udkom den 14. februar.

Flere oplysninger om konkurrencen findes i det kommende nummer, og senere på året afsløres vinderen, der får direkte besked, når konkurrencen er slut.

Men “Hymnologi” har flere kort på hånden, når det gælder nye initiativer. Sekretær og grafiker Christian Hebell Paulsen afslører en bid: “Vi arbejder bl. a. på nemmere betalingsløsning for vores udenlandske abonnenter, der hidtil har indbetalt via bankernes SWITT-løsning, der ikke er helt billig. Derfor undersøger vi for alternativer – f. eks. PayPal og MobilePay, så vi kan gøre det nemmere og billigere. Samtidig har vi et helt nyt hjemmesidesystem – med plads til salg af numre i en webshop på tegnebrættet. Kort sagt: Vi glæder os til et fremtid, hvor vi får etableret en god og moderne forbindelse til vores mange abonnenter.”, slutter sekretæren med et smil.

Har man lyst til at blive abonnent på “Hymnologi”, så kan man kontakte tidsskriftet her.