Snart sendes Hymnologi ud! Har du samme adresse som sidst?

Foto: Unsplash

REDAKTIONEN

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Snart oprinder dagen, hvor årets første og eneste udgave af Hymnologi sendes ud. Du kan glæde dig til over 150 siders hefte spækket med artikler, interviews og anmeldelser af fagrelevant materiale.

I den tid, der er gået siden vi sidst udsendte et hefte er der sket meget. Vores samarbejde TPC Løgumkloster er ophørt, og vi har indledt et mindre samarbejde med Grundtvigcenteret ved Aarhus Universitet om pakning af tidsskriftet. Selv trykningen af heftet er der sket nyt. Siden 2011 har Special-Trykkeriet i Viborg trykt tidsskriftet, men fra december bliver det Laser-Tryk A/S i Skejby nær Aarhus, der skal stå for trykningen af oplaget på omkring 200 eksemplarer.

I forlængelse af de nye tider, er sekretariatsopgaver “taget hjem” og dette inkluderer abonnentfortegnelser. I den anledning vil vi gerne appellerer til, at man kontakter tidsskriftets sekretær, hvis man har skiftet adresse siden efteråret 2015. Send en mail til christian@hymnologi.com.

Når tidsskriftet udsendes vil vi også efterlyse e-mailadresser på vores abonnenter. På den måde bliver det nemmere og billigere for os at komme i kontakt med dig som abonnent på tidsskriftet.